24h Shiatsu

2022.09.12

Szeptember végére szervezünk egy jótékonysági 24 órás Shitasu masszázst. Szeretnénk, ha az eseményre minél több ember el tudna jönni, hogy a kis Emmát támogathassuk!

Időpont: 2022. szeptember 24. 9:00-tól 24 órán keresztül

Helyszín: ÉDUVÍZIG (Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság) Kálóczy téri csónakháza. Győr, Kálóczy tér 4. (A teniszpálya mellett)

Támogatandó: a 2 éves mosonmagyaróvári Németh Emma

Időpontfoglalás szükséges!

Molnár Gabriellánál +36303130613 tefefonszámon, vagy az alábbi linken lehetséges:

Az eseményről:

A 24 órás Shiatsu Haller Erzsébet Shiatsu terapeuta kezdeményezésére indult el 2013-ban Mosonmagyaróváron. Eredeti célja a Shiatsu módszerének népszerűsítése, de egyben egy jótékonysági felajánlás is. Erzsike emlékére folytatjuk a hagyományt, minden évben más városban rendezzük meg ezt az eseményt népszerűsítve ezzel a Shiatsu módszerét és mindig egy rászorulót vagy Alapítványt támogatva ezzel. a Covid miatt a 2020-as és 2021-es év kimaradt. Idén már volt egy rendkívüli rendezvény Budapesten az Ukrán menekültek megsegítésére.

Ez egy 24 órán keresztül tartó jótékonysági Shiatsu masszázst jelent. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül Shiatsu masszázst adunk az érdeklődőknek, hogy bele kóstolhassanak ennek a módszernek a jótékony hatásaiba. Matracon ruhában történik, úgymond száraz masszázs. Egy teremben 5 kezelő az 5 elemnek (Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz) megfelelően 5 vendéget masszíroz egyszerre. A masszázsok 45 percesek, a váltások óránként történnek.

Emmáról:

Az idei győri 24 órás Shiatsuval a 2 éves mosonmagyaróvári Németh Emmát támogatjuk. Emma a 35. héten, agyvérzéssel született, melynek következtében eltömődött a harmadik és negyedik agykamra, így nem tudott szabadon áramlani az agyvíz, és kialakult a vízfejűség. A nyomás hatására az agyállományt szétnyomta, sérült a központi idegrendszere. Az orvosok nem jósoltak neki sok időt, azt mondták, ha életben is marad, magatehetetlen lesz. A kis test azonban küzd, és nem adják fel első gyermekükért a harcot a szülők sem. Emma azóta nagyon sokat fejlődött köszönhetően a különféle terápiáknak. A támogatást Emma további Borsóházi kezeléseire szánjuk, hiszen a család nehezen tudja kigazdálkodni a terápiákhoz szükséges összeget.

A Shiatsuról Itt olvashatsz többet.