Kapcsolat

Molnár Gabriella

Shiatsu gyógyász, 

Funkcionális táplálkozási tanácsadó,

Kinesio-Tape terapeuta

Tel.: +36-30/313-0613

Lángh Éva

Gyógymasszőr,

Családállító,

Kinesio-Tape terapeuta

Tel.: +36-30/817-3683

Bejelentkezés:

Hétköznapokon 9:00 - 17:00 között

Cím:

Győr, Víztükör u. 17/b. Fsz/1.

(Bejárat a Kagyló utca felől, téglapiros épület. Kapucsengő: Fsz.1. gyogyulasgyor)

Nagyobb térképre váltás

Rólunk

"Ha lenne egyetlen hatásos gyógymód, a többi már rég eltűnt volna a Föld színéről. Ugyanígy, ha létezett egyáltalán teljesen hatástalan gyógymód, az már biztosan nincs jelen a világunkban. Ez is végtelen egyszerű. Minden gyógymód lehet hatásos és hatástalan. Ez pedig nem magán az eljáráson, hanem az azt alkalmazó (terapeuta, segítő) képességein és az azt igénybe vevő (beteg, páciens, szenvedő) személyiségén múlik. A vonzás törvénye természetesen itt is működik, és az élet megadja mind a segélykérőnek, mind a segítőnek a segítségnyújtásban való részvétel lehetőségét."

Ezt észrevenni, és ekkor helytállni – ez a segítő feladata.

/Részlet Hoffmann Gergely A végtelen egyszerű című könyvéből/


Molnár Gabriella vagyok, Természetgyógyász, ezen belül

Shiatsu terapeuta, Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó, Craniosacralis Biodinamika Kezelő, Kinesio Taping terapeuta, Funkcionális Fascia Tréner.

Győrben nőttem fel, ahol jelenleg is élek férjemmel és három gyönyörű gyermekünkkel.

A családban, és a baráti körömben kialakult betegségek sarkalltak arra, hogy természetes gyógymódok után nézzek, ami először csak érdeklődés, majd hobbi, idővel hivatássá vált.

Mérnöki munkámat cseréltem le, hogy minél több embernek tudjak segíteni egészségesnek maradni.

A Természetgyógyászat rendkívül széles paletta, rengeteg ágazattal. Engem főként a kínai gyógyászat bűvölt el, hiszen olyan összefüggéseket használ (jin-yang, 5 elem tan), amit sajnos a nyugati orvoslás nem ismer.

Ezért én a hozzám fordulóknál az állapotfelmérés során is és a kezelések, terápiák során is a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) elveit követem.

Ismereteimet folyamatosan bővítem, újabb technikákat próbálok ki, és továbbképzéseken veszek részt, mert fontosnak tartom az új ismereteket, hiszen nem mindenkinek egyazon módszer segít. 

Célom, hogy Vendégeimnél méreganyagoktól mentes úton tartós gyógyulást érjünk el, amely nemcsak a testi, fizikális funkciókra hat ki, hanem a lelki, érzelmi életet is egyensúlyba hozza.

Természetesen ezt csakis EGYÜTT érhetjük el!

Én csak 50%-ot tudok adni, a maradék 50%-ot Önnek kell hozzá tennie!


Működési nyilvántartási számom: 213479

ANTSZ engedély számom: 507851


Bejelentkezés:

https://booking.salonic.hu/gyogyulasgyor/



Lángh Éva vagyok, első sorban gyógymasszőr, ezen felül

Családállító, Integrált Craniosacralis Biodinamika Kezelő, Kinesio Taping terapeuta, valamint Funkcionális Fascia Tréner.

Győrben születtem és tudásom nagyrészét is itt szereztem meg. Jelenleg is itt élek a párommal. 

Váltani az életben mindig lehetséges, hiszen 2 diploma megszerzése után és 6 év munka multi cégnél. Most elmondhatom, hogy a hobbim a munkám. Szeretem, élvezem és örömmel megyek haza „Ma is segítettem embereknek”

Persze a fejlődés és a változás mindig is az életem része. Hiszen a gyógymasszőri tudást folyamatosan bővítem, szélesítem látó köröm. Megismerkedtem a kinesology tape-el. Megtanultam a tibeti fejmasszázst, a metamorf kezelést, amely kezelések már nem csak a testről szólnak, a lélekről is. A test a lélek bölcsője. Mindegyikre érdemes odafigyelni!

Az Integrált Craniosacrális Biodinamikai kezelés volt a következő fejlődési szintem, hiszen itt a test, lélek összehangolása, együtt működés megtanítása feladat.

Lélek a következő állomás, tanulmányaim a családállítás felé vezetek. Itt már a lélek van a központban, ami meghozza a test harmóniáját. Egyéni-, illetve csoportosállítási formával is foglalkozom vele.

Mivel soha nem tudjuk hova vezet a jövő és úgy tűnik ismét vissza testhez a fizikai világba. Hiszen mindig van új a nap alatt. Funkciónális Fascia Tréning lett a következő, itt már nem én dolgozok, és pont ez a szép benne, meg tanítom, hogyan használd helyesebben a tested. Legyen test tudatod, nem elég ha mások segítenek! Igen is tenni kell azért, hogy nem fájjon.

Jövőm hova vezet még nem tudom, de a segítő szándék bennem van! Ami nem elég, hiszen segíteni csak annak lehet, aki kéri! A kérés az első lépés a gyógyuláshoz, a lépcsőfokok utána jönnek. Az elején vannak segítő kezek, kapaszkodók, hogy könnyebb legyen fokról-fokra haladni, de fellépni egyedül kell!


Mik nem vagyunk?

Nem vagyunk orvosok, pszichológusok, pszihoterapeuták, ezért nem diagnosztizáunk. Amennyiben erre van szükséged, fordulj hozzájuk. 

Bármilyen egészségügyi problémával, aminek BMO száma van, azzal előbb kersd meg orvosod, majd az Ő diagnózisával kiegészítő kezelésként minket.


Bejelentkezés:

https://booking.salonic.hu/gyogyulasgyor/