Biorezonanciás Állapotfelmérés

Sokrétű állapotfelmérés, melyben segítségemre van két rendkívül modern, testelemző készülék! 


Téged is érdekel tested jelenlegi állapota?! 

Olvass tovább!

Az egyik készülék, melyet alkalmazok: a Magnet Space.

A birorezonanciás sejtszintű állapotfelmérés a szervezet átvizsgálását jelenti. A testelemzővel végzett vizsgálat eredményei alapján képet kapunk sejtjeink, szerveink "minőségi" hiányállapotáról, (nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok, stb.).

A vizsgálat:

 • gyors, fájdalommentes
 • részletes tájékoztatást nyújt szerveink működéséről
 • sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja

Hogyan működik?

A kvantum medicina adja az elméletek hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsátott, gyenge mágneses mező tudományos elemzése. Így pl. lehet mérni és határozni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit. A felmérés alapján a kapott kvantumérték utal a betegségek természetére és komolyságára.

A felmérés során a következő területekről kapunk információt:

 • nyomelemek, ásványi anyagok
 • toxinok, mérgek, vércukor
 • reumás csontbetegségek elemzése
 • csontsűrűség, csontbetegség elemzése
 • tüdőfunkció, agyi idegek állapota, gyomor és bélrendszer, keringés és az agyi erek állapota
 • epehólyag, máj, hasnyálmirigy, vese működése
 • kiválasztó rendszer, immunrendszer, bőr, szem, fül anatómiai analízise
 • nehézfémek, aminosavak, fizikai állapot, testelemzés, stb.

Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

A másik készülékem pedig a Salvia elektroakupunktúrás állapotfelmérő.

A szervezet egy tökéletes gépezetként működik. Egyetlen szerv elégtelen működése a reakciók egész láncolatát képes kiváltani. Ebben a belsőleg összefüggő egységben lehetetlen csupán a hibás részeket elszigetelten kijavítani és közben közömbösen kezelni a többi kapcsolatokat. Ráadásul nem mindig abban a pontban található a betegség tényleges oka, mely a páciensnek vagy kliensnek fájdalmat okoz, illetve amelyben a nehézségei jelentkeznek. Az egészségi panasz tényleges okát, azaz a toxint és/vagy fertőzési gócot fel kell tárni és megfelelő méregtelenítési lépésekkel a szervezetből el kell távolítani. Egyes toxinokat, valamint fertőzési gócokat nem lehet standard vizsgálatokkal megállapítani.

Ebben segít a Salvia mérőműszer, amely nem más, mint egy elektro-akupunktúrás diagnosztikára szolgáló berendezés (Voll-féle műszer - 1954 - Dr. Reinhold Voll német orvos) módosított változata, mely módosítást Dr. Schimmel német orvos végezte el.

Ez a műszer képes a test egy pontjából - tenyerünk közepén található szívburok meridián 8-as pont - az EAMset számítógépes szoftver által feltett információkérdés alapján megállapítani, hogy az adott emberi szervezetben jelen vannak, vagy sem toxinok. Ezen túlmenően természetesen még számos más információ is megtudható ily módon, mint például az egyes szervek működésének minősége. Ezen felül kimérhetők az egyénnek megfelelő élelmiszerek és ételek, egyéb más homeopátiás készítmények, vagy éppen kozmetikai termékek, stb. alkalmassága.

A Salviával történő kimérés sem fájdalmas. A mérőszonda csupán a bőr felületi feszültségét és az ellenállása megváltozását méri. Egy ún. vegetatív funkcionális tesztről van szó, amelynek során a vegetatív (autonóm) idegrendszeren, azaz a szimpatikusokon és a paraszimpatikusokon belül előforduló változások kerülnek megfigyelésre. Ezeket a folyamatokat mi nem vagyunk képesek tudatosan befolyásolni. Lényegében az ember tudatalatti énjében bekövetkező stressz- és érzelmi reakcióváltozásokat igyekszünk megfigyelni, melyek a feltett kérdések alapján következnek be.

Gyermekek állapotfelmérését is el lehet végezni.

Az állapotfelmérés célja:

- a krónikus betegségek okainak felderítése,

- a szabályozási zavarok felderítése,

- a tünetek mögött lévő okok feltárása.

Az Állapotfelmérés az orvosi diagnózist NEM helyettesíti!