Rólunk

"Ha lenne egyetlen hatásos gyógymód, a többi már rég eltűnt volna a Föld színéről. Ugyanígy, ha létezett egyáltalán teljesen hatástalan gyógymód, az már biztosan nincs jelen a világunkban. Ez is végtelen egyszerű. Minden gyógymód lehet hatásos és hatástalan. Ez pedig nem magán az eljáráson, hanem az azt alkalmazó (terapeuta, segítő) képességein és az azt igénybe vevő (beteg, páciens, szenvedő) személyiségén múlik. A vonzás törvénye természetesen itt is működik, és az élet megadja mind a segélykérőnek, mind a segítőnek a segítségnyújtásban való részvétel lehetőségét." 

/Részlet Hoffmann Gergely A végtelen egyszerű című könyvéből/ 

Fentieket észrevenni, és ekkor helytállni - ez a segítő feladata. Mi erre törekszünk.

Molnár Gabriella vagyok, Természetgyógyász, ezen belül

Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta, Shiatsu gyógyász, Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó, Craniosacralis Biodinamika Kezelő, Kinesio Taping terapeuta, Flossing kezelő, Funkcionális Fascia Tréner.

Győrben nőttem fel, ahol jelenleg is élek férjemmel és három gyönyörű gyermekünkkel.

A családban, és a baráti körömben kialakult betegségek sarkalltak arra, hogy természetes gyógymódok után nézzek, ami először csak érdeklődés, majd hobbi, idővel hivatássá vált.

Mérnöki munkámat cseréltem le, hogy minél több embernek tudjak segíteni egészségesnek maradni.

A Természetgyógyászat rendkívül széles paletta, rengeteg ágazattal. Engem főként a kínai gyógyászat bűvölt el, hiszen olyan összefüggéseket használ (jin-yang, 5 elem tan), ami sajátos nézet az emberi gyógyítás folyamatában.

Ezért én a hozzám fordulóknál az állapotfelmérések, a kezelések, valamint a terápiák során is a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) elveit követem.

A több éves tapasztalat alapján rájöttem, nem elég egy-egy területtel foglalkozni, így lehetőség szerint több oldalról közelítem meg a problémákat. Ezért foglalkozom a Funkcionális Táplálkozással, Mozgásterápiával (Fascia Tréning, Kinesio Tape, Flossing), Masszázsterápiával (Shiatsu), Étrendkiegészítők javaslatával és ezt mind természetesen egyénre szabva, a Biorezonanciás Állapotfelmérés ill. laboreredmények alapján.

Ismereteimet folyamatosan bővítem, újabb technikákat próbálok ki, és továbbképzéseken veszek részt, mert fontosnak tartom az új ismereteket, hiszen nem mindenkinek egyazon módszer segít. Illetve ha én nem fejlődöm, a módszereim is elavultak lesznek. Megszerzett képesítéseimmel még komplexebben láthatom át vendégeim egészségügyi kihívásait. 

Célom, hogy Vendégeimnél méreganyagoktól mentes úton tartós gyógyulást érjünk el, amely nemcsak a testi, fizikális funkciókra hat ki, hanem a lelki, érzelmi életet is egyensúlyba hozza.

Természetesen ezt csakis EGYÜTT érhetjük el!

Én csak 50%-ot tudok adni, a maradék 50%-ot Önnek kell hozzá tennie!

Működési nyilvántartási számom: 213479

ANTSZ engedély számom: 507851


Lángh Éva vagyok, első sorban gyógymasszőr, ezen felül

Családállító, Integrált Craniosacralis Biodinamika Kezelő, Kinesio Taping terapeuta, Flossing kezelő, valamint Funkcionális Fascia Tréner, Sportprevenciós- és Rehabilitációs Tréner.

Győrben születtem és tudásom nagy részét is itt szereztem meg. Jelenleg is itt élek a párommal.

Váltani az életben mindig lehetséges, hiszen 2 diploma megszerzése után és 6 év munka multi cégnél. Most elmondhatom, hogy a hobbim a munkám. Szeretem, élvezem és örömmel megyek haza "Ma is segítettem embereknek"

Persze a fejlődés és a változás mindig is az életem része. Hiszen a gyógymasszőri tudást folyamatosan bővítem, szélesítem látó köröm. Megismerkedtem a kinesology tape-el. Megtanultam a tibeti fejmasszázst, a metamorf kezelést, amely kezelések már nem csak a testről szólnak, a lélekről is. A test a lélek bölcsője. Mindegyikre érdemes odafigyelni!

Az Integrált Craniosacrális Biodinamikai kezelés volt a következő fejlődési szintem, hiszen itt a test, lélek összehangolása, együtt működés megtanítása feladat.

Lélek a következő állomás, tanulmányaim a családállítás felé vezetek. Itt már a lélek van a központban, ami meghozza a test harmóniáját. Egyéni-, illetve csoportos állítási formával is foglalkozom vele.

Mivel soha nem tudjuk hova vezet a jövő és úgy tűnik ismét vissza testhez a fizikai világba. Hiszen mindig van új a nap alatt. Funkcionális Fascia Tréning lett a következő. Ezt a tudásomat tovább fejlesztettem a Sportprevenció és -Rehabilitáció képzéssel. itt már nem én dolgozom, és pont ez a szép benne, meg tanítom, hogyan használd helyesebben a tested. Legyen test tudatod, nem elég ha mások segítenek! Igen is tenni kell azért, hogy nem fájjon.

2021-ben találkoztam az FDM (Fascial Distortion Model) egy fantasztikus módszer, egyből bele szerettem. Mozgásszervi problémák megoldásában a lehető legjobb. Azért is szeretem, mert Babáknak is lehet segíteni vele (Baba FDM)

Jövőm hova vezet még nem tudom, de a segítő szándék bennem van! Ami nem elég, hiszen segíteni csak annak lehet, aki kéri! A kérés az első lépés a gyógyuláshoz, a lépcsőfokok utána jönnek. Az elején vannak segítő kezek, kapaszkodók, hogy könnyebb legyen fokról-fokra haladni, de fellépni egyedül kell!

Működési nyilvántartási számom: 26112722

ANTSZ engedély számom: 204901 


Mik nem vagyunk?

Nem vagyunk orvosok, pszichológusok, pszihoterapeuták, ezért nem diagnosztizálunk. Amennyiben erre van szükséged, fordulj ezekhez a szakemberekhez.

Bármilyen egészségügyi problémával, aminek BMO száma van, azzal előbb keresd meg orvosod, majd az Ő diagnózisával és javaslatával kiegészítő kezelésként minket.

2021-ben a sok-sok 5 csillag mellett ezeket írták rólunk a vendégeink:

Gyógymasszázs:

"Örülök hogy rátaláltam Évára. Még csak 2 alkalommal voltam nála, de nagyon sokat segített. Elmúlt a hát-váll fájdalmam, éjszaka úgy alszom, hogy nem a fájdalomra kelek. Csak ajánlani tudom azoknak akik az ülő munka és a rossz testtartás miatt fájdalommal élnek. Kellemes környezetben, igazi felüdülés az ott töltött idő." N.H.

"Életmentő volt a masszázs, köszönöm:)" P.P.

"Köszönöm szépen, remek masszázs volt!" J.A.

"A hátmasszázs fantasztikus volt! Éva kedves és közvetlen. Mindenkinek szeretettel ajánlom! Én biztosan visszatérő vendég leszek!" S.E.

"Kedvesség, szakszerűség. Szeretettel ajánlom!" H.M.

"Szuper volt, nagyon jól esett, imádtam" N.R.

"Kedves aranyos hozzáértő csapat, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy kicsit is fáj vagy sajog." Sz.K.

"Köszönöm szépen nagyon jó, kellemes volt!" J.A.

"Kellemes légkör és masszázs, ajánlom mindenkinek, akinek volt már gondja pl. a hátával! 😊😊😊" G.A.

Biorezonanciás Állapotfelmérés és Tanácsadás:

"Gabriella jó szakember, aki a mért értékek alapján az összefüggések részletes ismertetésével állapítja meg a diagnózist és határozza meg a szükséges terápiát. A kontrollok eredményei visszaigazolják útmutatásának helyességét." K.P.

"Gabi egy tündér, kedves, empatikus és érezhetően nagyon érti a dolgát." D.R.

Shiatsu:

"Végtelen empátiát, segítőkészséget tapasztaltam . Jó volt érezni hogy akkor és ott csak én és a fájdalmaim enyhítése volt a legfontosabb. Testi és lelki feltöltődést kaptam, a fájdalmaim enyhülése mellett. Nagyon várom a következő kezelést. KÖSZÖNÖM Neked Gabi!!" V.Cs.

"Csillagos ötös!" K.Cs.

"Köszönöm a lehetőséget,Gabi! A kezelés alatt éreztem, ahogy energiával telik meg minden porcikám, és felpezsdül a keringésem! Nagyon jól éreztem magam, szeptemberben találkozunk! :)" L.Sz.

"Minden egyes alkalommal nagyon várom az újabb kezelést. A nyugodt légkört, a kedves masszőrt, aki teljes odafigyeléssel és radarral lesi a problémáimat, a testem, az izmaim reakcióit a kezelés alatt. A masszázs végén mindig megnyugszik a lelkem a testem. Még akkor is ha fájdalmaim voltak a terápia alatt. Köszönöm szépen Gabi. Már alig várom a következőt, még akkor is ha tudom hogy fájni fog. 😜😁😘" F.M.

"Ülőmunka miatt szinte állandóan fájt a derekam. Már az első kezelés után újjászülettem! Fel kellene írni receptre!️." S.Cs.

"A kezelés fantasztikus jó volt,a masszőr hölgy is kedves és figyelmes volt." H.Gy.

"Nagyon kellemes bő egy órában volt részem, igazán hasznos volt mind lelkileg, mind testileg. Köszönöm a lehetőséget!" L.Sz.

"Kedves Gabi! Nagyon köszönöm a shiatsu masszázst! Teljesen feltöltődtem, kikapcsolódtam a kezelés alatt, ráadásul napokig éreztem a jótékony hatását, kevésbé voltam stresszes. Hamarosan jelentkezem a következő shiatsura!" B.M.

"Regi motoroskent mondhatom TOP :)" D.K.

"Nem is olyan régen beszélgettünk Gabival, hogy már mióta is járok hozzá. Arra jutottunk, hogy lassan elérjük a 6 éves múltat. Azóta is minden hónapban járok és nagyon jól esik a testi, szellemi felfrissülés. Csak ajánlani tudom mindenkinek és remélem még nagyon sokáig lehetek a vendége. 😊🙏🏻" S.R.

"Szuper volt🤗😘!!" O.J.

"Miután kijöttem tőled és beültem a kocsiba, szinte úgy éreztem magam mint egy paradicsom, amit megkaróztak egyáltalán nem rossz értelemben mondom. Az autóban ülve is megvan / volt a berögzült testtartásom, félig a könyöklő karfára támaszkodva féloldalasan. Amikor elindultam és fogtam a kormányt, valami fura érzésem volt, de a jó értelemben. Mire rájöttem, hogy ez a testtartásom!!!! Egyenesen ültem, sziklaszilárdan, mintha ki sem lehetne billenteni. A régi pozíciót egyáltalán nem éreztem kényelmesnek. Kíváncsiságból próbáltam úgy könyökölni ahogy szoktam, de tök idegen volt a testhelyzet!!! Döbbenetes. Ezúton is halam és köszönetem. És természetesen folytatjuk!!!!" M.E.

Egyéni Családállítás:

"Minden várakozásomat felülmúlta, nagyon hasznos és inspiráló volt az Évánál eltöltött idő, nagyon örülök, hogy találkoztunk!" K.V.

Metamorf Lélekérintés:

"Nagyon tetszett, jól ellazított és azóta is üdébbnek érzem magam." N.A.