Rólunk

"Ha lenne egyetlen hatásos gyógymód, a többi már rég eltűnt volna a Föld színéről. Ugyanígy, ha létezett egyáltalán teljesen hatástalan gyógymód, az már biztosan nincs jelen a világunkban. Ez is végtelen egyszerű. Minden gyógymód lehet hatásos és hatástalan. Ez pedig nem magán az eljáráson, hanem az azt alkalmazó (terapeuta, segítő) képességein és az azt igénybe vevő (beteg, páciens, szenvedő) személyiségén múlik. A vonzás törvénye természetesen itt is működik, és az élet megadja mind a segélykérőnek, mind a segítőnek a segítségnyújtásban való részvétel lehetőségét." 

/Részlet Hoffmann Gergely A végtelen egyszerű című könyvéből/ 

Fentieket észrevenni, és ekkor helytállni - ez a segítő feladata. Mi erre törekszünk.

Molnár Gabriella vagyok, Természetgyógyász, ezen belül

Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta, Shiatsu gyógyász, Akupresszőr, Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó, Craniosacralis Biodinamika Kezelő, Viscerális Terapeuta, Kinesio Taping Terapeuta, Flossing Kezelő, Funkcionális Fascia Tréner.

Győrben nőttem fel, ahol jelenleg is élek férjemmel és három gyönyörű gyermekünkkel.

A családban, és a baráti körömben kialakult betegségek sarkalltak arra, hogy természetes gyógymódok után nézzek, ami először csak érdeklődés, majd hobbi, idővel hivatássá vált.

Mérnöki munkámat cseréltem le, hogy minél több embernek tudjak segíteni egészségesnek maradni.

A Természetgyógyászat rendkívül széles paletta, rengeteg ágazattal. Engem főként a kínai gyógyászat bűvölt el, hiszen olyan összefüggéseket használ (jin-yang, 5 elem tan), ami sajátos nézet az emberi gyógyítás folyamatában.

Ezért én a hozzám fordulóknál az állapotfelmérések, a kezelések, valamint a terápiák során is a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) elveit követem.

A több éves tapasztalat alapján rájöttem, nem elég egy-egy területtel foglalkozni, így lehetőség szerint több oldalról közelítem meg a problémákat. Ezért foglalkozom a Funkcionális Táplálkozással, Mozgásterápiával (Fascia Tréning, Do-In, Kinesio Tape, Flossing, stb.), Masszázsterápiával (Shiatsu, Viscerális Kezelés), Étrendkiegészítők javaslatával és ezt mind természetesen egyénre szabva, a Biorezonanciás Állapotfelmérés, laboreredmények és a Kínai szemléletmód alapján.

Ismereteimet folyamatosan bővítem, újabb technikákat próbálok ki, és továbbképzéseken veszek részt, mert fontosnak tartom az új ismereteket, hiszen nem mindenkinek egyazon módszer segít. Illetve ha én nem fejlődöm, a módszereim is elavultak lesznek. Megszerzett képesítéseimmel még komplexebben láthatom át vendégeim egészségügyi kihívásait. Jelenleg is a Kínai Orvoslás tudásomat mélyítem a Shenonng Intézetnél.

Célom, hogy Vendégeimnél méreganyagoktól mentes úton tartós gyógyulást érjünk el, amely nemcsak a testi, fizikális funkciókra hat ki, hanem a lelki, érzelmi életet is egyensúlyba hozza.

Természetesen ezt csakis EGYÜTT érhetjük el!

Én csak 50%-ot tudok adni, a maradék 50%-ot Önnek kell hozzá tennie!

Működési nyilvántartási számom: 213479

ANTSZ engedély számom: 507851


Lángh Éva vagyok, első sorban gyógymasszőr, ezen felül

Családállító, Integrált Craniosacralis Biodinamika Kezelő, Kinesio Taping terapeuta, FDM terapeuta, Flossing kezelő, valamint Funkcionális Fascia Tréner, Sportprevenciós- és Rehabilitációs Tréner.

Győrben születtem és tudásom nagy részét is itt szereztem meg. Jelenleg is itt élek a párommal.

Váltani az életben mindig lehetséges, hiszen 2 diploma megszerzése után és 6 év munka multi cégnél. Most elmondhatom, hogy a hobbim a munkám. Szeretem, élvezem és örömmel megyek haza "Ma is segítettem embereknek"

Persze a fejlődés és a változás mindig is az életem része. Hiszen a gyógymasszőri tudást folyamatosan bővítem, szélesítem látó köröm. Megismerkedtem a kinesology tape-el. Megtanultam a tibeti fejmasszázst, a metamorf kezelést, amely kezelések már nem csak a testről szólnak, a lélekről is. A test a lélek bölcsője. Mindegyikre érdemes odafigyelni!

Az Integrált Craniosacrális Biodinamikai kezelés volt a következő fejlődési szintem, hiszen itt a test, lélek összehangolása, együtt működés megtanítása feladat.

Lélek a következő állomás, tanulmányaim a családállítás felé vezetek. Itt már a lélek van a központban, ami meghozza a test harmóniáját. Egyéni-, illetve csoportos állítási formával is foglalkozom vele.

Mivel soha nem tudjuk hova vezet a jövő és úgy tűnik ismét vissza testhez a fizikai világba. Hiszen mindig van új a nap alatt. Funkcionális Fascia Tréning lett a következő. Ezt a tudásomat tovább fejlesztettem a Sportprevenció és -Rehabilitáció képzéssel. itt már nem én dolgozom, és pont ez a szép benne, meg tanítom, hogyan használd helyesebben a tested. Legyen test tudatod, nem elég ha mások segítenek! Igen is tenni kell azért, hogy nem fájjon.

2021-ben találkoztam az FDM (Fascial Distortion Model) egy fantasztikus módszer, egyből bele szerettem. Mozgásszervi problémák megoldásában a lehető legjobb. Azért is szeretem, mert Babáknak is lehet segíteni vele (Baba FDM)

Jövőm hova vezet még nem tudom, de a segítő szándék bennem van! Ami nem elég, hiszen segíteni csak annak lehet, aki kéri! A kérés az első lépés a gyógyuláshoz, a lépcsőfokok utána jönnek. Az elején vannak segítő kezek, kapaszkodók, hogy könnyebb legyen fokról-fokra haladni, de fellépni egyedül kell!

Működési nyilvántartási számom: 26112722

ANTSZ engedély számom: 204901 


Mik nem vagyunk?

Nem vagyunk orvosok, pszichológusok, pszihoterapeuták, ezért nem diagnosztizálunk. Amennyiben erre van szükséged, fordulj orvoshoz, vagy ezekhez a szakemberekhez.

Bármilyen egészségügyi problémával, aminek BMO száma van, azzal előbb keresd meg orvosod, majd az Ő diagnózisával és javaslatával kiegészítő kezelésként minket.