FoodTest 200+

MI A FOODTEST 200+?

A FOODTEST 200+ a jelenleg elérhető legkorszerűbb ételintolerancia vizsgálat.

Sok esetben az egyetlen lehetőség, hogy kiderítse, panaszait valamilyen étel okozza-e. Az ételintolerancia népbetegség, minden harmadik embert érint, gyermekeknél még gyakoribb. Sokszor mégsem jut eszünkbe, hogy tüneteink mögött ételérzékenység állhat.

Emésztési probléma, bőrtűnet, súlyprobléma gyötri, de az eddigi vizsgálatok nem találtak semmit? Akkor mindenképpen érdemes ételérzékenységre gyanakodni és elvégezni egy FOODTEST 200+ tesztet.

Az allergiával ellentétben az intolerancia tünetei az étel elfogyasztása után nem azonnal jelentkeznek, hanem hosszabb idő alatt alakulnak ki. Ezért laboratóriumi diagnosztika nélkül szinte lehetetlen meghatározni a pontos kiváltó okot.

A FOODTEST 200+ eredményeinek segítségével hatékony diétát végezhet, mely megszűnteti panaszait. A diéta összeállításához professzionális segítséget adunk.

A FOODTEST 200+ néhány csepp vérmintából több, mint 220 féle élelmiszer fehérje ellen termelt IgG antitest mennyiségét mutatja ki. Fehérjechip alapú laboratóriumi vizsgálat, mely számszerű értékekkel mutatja, mely ételekre milyen mértékben érzékeny Ön.

HOGYAN SEGÍT A FOODTEST 200+?

Az ételintolerancia tünetei alattomosan jelennek meg. Emésztési problémák, elhízás, bőrkiütés, ekcéma, fejfájás, stb. mind-mind olyan tünetek, melyeknek rengeteg oka lehet. Komoly esetben feltétlenül szakemberhez kell fordulni. Azonban sokszor az orvosi vizsgálatok sem mutatnak ki semmilyen eltérést, a tünetek viszont makacsul megmaradnak. Ilyenkor érdemes a táplálkozásunkat megvizsgálni. Mivel az ételérzékenység nem azonnal az étel elfogyasztása után okoz tüneteket, laboratóriumi vizsgálat nélkül nagyon nehéz diagnosztizálni.

A FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálat mindössze pár csepp vérmintából kimutatja, hogy a több, mint 220 féle étel közül Ön melyekre és milyen mértékben érzékeny. Segítünk a lelet értelmezésében és a szükséges diéta kialakításában.

A FOODTEST 200+ mellé megkapja az Ételintolerancia táplálkozási tanácsadó jegyzetet és a 100 napos étkezési naplót is. Ezen felül személyre szabott táplálkozásii tanácsadást adunk.

A szakszerűen kialakított étrend bevezetése hamar választ ad arra, hogy panaszai és tünetei hátterében valóban ételérzékenység volt-e. Ha igen, közérzete és állapota már néhány héten belül jelentősen javul. Természetesen javasolt legalább három, de inkább hat hónapos szigorú diétát tartani. Utána érdemes megfontolni, régi étrendjéből mit és hogyan vezet vissza vagy egyáltalán szükség van-e rá. Ezzel párhuzamosan hasznos pro- és prebiotikum kúrát tartani a bélrendszer regenerálása érdekében.

Azt, hogy a FOODTEST 200+ ételintolerancia teszt hogyan képes segíteni Önnek, egy valós életből vett példán keresztül tudjuk szemléltetni. Egy hölgy krónikus migrénes fejfájással küzdött, melynek okát nem találták. Részt vett a FOODTEST 200+ vizsgálaton, és az eredményével regisztrált az ingyenesen igénybevehető táplálkozási tanácsadásunkra. Tanácsai alapján változtatott diétáján, a reaktívnak bizonyult élelmiszereket kezdte elkerülni. Már egy hónap után jelentősen csökkent, majd teljesen megszűnt a fejfájása!

MIÉRT ÉRDEMES A FOODTEST 200+ VIZSGÁLATOT ELVÉGEZNI?

Kiderül, érzékeny-e valamilyen ételre. Az ételintolerancia minden harmadik embert érint, így érdemes megtudnia, Önnek van-e ilyen problémája. Ha igen, mely ételekre és milyen mértékben érzékeny. Ezt akkor is nagyon hasznos tudni, ha úgy gondolja, hogy nincsenek különösebb panaszai.
Megtudja, indokolt-e valamilyen "mentes" terméket, élelmiszert fogyasztania.

Régóta fennálló, ismeretlen eredetű panaszai vannak, melyeknek eddig nem találták az okát. Leggyakoribbak az emésztéssel, bőrproblémával, idegrendszerrel kapcsolatos tünetek, melyek mértéke az enyhétől a nagyon súlyosig terjedhet.
Megtudja, fogyaszt-e olyan élelmiszert, mely hosszútávon megbetegítheti.

A FOODTEST 200+ nélkül nagyon nehéz azonosítani a problémás ételeket. mivel az ételintoleranciát okozó élelmiszer elleni immunválasz reakciók csak hosszabb idő alatt alakulnak ki.

Az ételintolerancia számos tünet formájában jelentkezhet. Leggyakoribbak a tápcsatorna zavarai, mint hasmenés, székrekedés, haspuffadás, hasi görcsök, hasi fájdalom, bélgyulladás, de jelentkezhet központi idegrendszeri panaszok - például álmatlanság vagy krónikus fejfájás -, bőrproblémák - például ekcéma vagy pattanás -, de akár ízületi gyulladás vagy krónikus hörghurut is. Több krónikus betegség tünetei enyhülnek az intoleranciát okozó ételek elhagyásával. Akár gyógyszerek szedése nélkül is sokat javulhat közérzete, egészségi állapota.

Az ételintoleranciának nincs ismert gyógymódja - a legfontosabb a problémát okozó élelmiszerek azonosítsa, majd azok kizárása étrendünkből. Az ételintoleranciát kiváltó élelmiszerek felmérésnek gyors és praktikus módja az ételintolerancia vizsgálat.

  • Az ételintolerancia általában a leggyakrabban fogyasztott élelmiszereknél fordul elő.
  • A legtöbben nincsenek tudatában annak, ha olyan élelmiszert fogyasztanak, melyek megbetegítik őket.
  • Az IgG reakciók (ételintolerancia) sokkal gyakoribbak, mint az IgE reakciók (ételallergia), minden harmadik embert érintenek.
  • Az ételintoleranciát okozó IgG reakciók hosszú idő alatt fejlődnek ki, a FOODTEST 200+ nélkül csak nagyon nehezen lehet azonosítani azokat.
  • Számos betegség és életminőséget rontó állapot összefüggésbe hozható az ételintoleranciával.
  • Több krónikus betegség javítható az intoleranciát okozó ételek kiküszöbölésével.

Az Ujjbegyes vérvétel időpont egyeztetés miatt kérlek keress telefonon! Molnár Gabriella: +36303130613

A vérvételre hétfőn, kedden, illetve szerdán a délelőtti, kora délutáni órákban kerülhet sor.

Szolgáltatás Díja: 79.900 Ft (Vérvétel kb. 15 perc, + Táplálkozási Tanácsadás 30 perc)

Szolgáltatást végző munkatárs: Molnár Gabriella