iTOVi mérés

Az iTOVi egy új generációs kisméretű high-tech készülék, mely segítségével feltérképezzük az egyén pillanatnyi fizikai és érzelmi állapotát. 

A pillanatnyi állapotra vonatkozóan a felmért személy számára optimális illóolajokat, illetve a hozzájuk kapcsolódó termékeket össze tudjuk állítani.

A mérés mindössze néhány percig tart, aminek eredményét elküldjük a meghadott e-mail címedre. 

A mérés kiértékeléssel és tanácsadással együtt kb. fél órát vesz igénybe.

Hogyan működik az ITOVI Scenner?

A galvanikus bőrreakciót (Galvanic Skin Response - GSR), a nyomásérzékelőt, és a hőmérsékletet használja a bőr elektromos vezetőképességének apró változásainak a mérésére. A készülék érzelmi és fizikai szinten mér. Kijelzőjeként a telefon szolgál, amellyel a bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál. A szkennelés során több száz különböző frekvenciát bocsát ki és méri a test ezekre adott válaszreakcióit. Egy speciális algoritmus alapján a szkenner megtalálja a megfelelő DoTerra illóolajokat és készítményeket, melyek napi használatával optimális állapotba hozható és támogatható a szervezet.

A készülék ajánlata nagy segítség lehet a mindennapokban, hogy a családok az egészségmegőrzés, illetve a betegségmegelőzés területén hatékonyan tudjanak működni. A stressz kezelésére illetve a hangulat emelésére is jótékony hatással lehet.

Ez a készülék nem jelzi az egészségi állapotot, és nem szándékozik betegségeket diagnosztizálni, kezelni, vagy gyógyítani. Ha bármilyen kérdése van az egészségével, kapcsolatban, forduljon orvosához.

Szolgáltatás Díja (kb. 30 perc): 6.000 Ft

  • Amennyiben úgy dönt, hogy elfogadja a javasolt termékek legalább egyikét - a mérés 3.000 Ft,
  • Ha szeretne olcsóbban hozzájutni a termékekhez és úgy dönt, hogy regisztrál, akkor a mérés Ingyenes.

Szolgáltatást végző munkatárs: Lángh Éva és Molnár Gabriella