3 generációs családállítás

2023.03.03

Vannak olyan események az életben, amikor ki kell lépned a korfontzónádból. Ez pont egy ilyen esemény volt, az egyik vendégem arra kért, hogy:

Szeretném a női sort rendezni, addig amíg édesanyám és a lányom is eltud jönni az állításra. "Amíg anyukám még él!"

Mondhat erre nemet valaki? Erre a kérdésre a tanulmányaid nem igazán segítettek, ilyent nem láttál és nem is tanítottak. Sőt a családállítás fogalma szerint is egyszerre csak egy embernek állítunk, meg csak annak aki kéri! Szóval igent mondtam, mi mást, a megoldás orientáltság fontos!

Nem problémát keresek, megoldást!

A csoportos családállítás nagyon jól sikerült, mindenki nagyon sokat kapott. Képviselők akik, részt vett az állításon, sokáig emlegették utána lévő állításokon:

Hálásak, hogy ott lehetek! Nagyon köszönik! Egy felejthetetlen élmény volt!

Mindenki meghatódott, milyen gyönyörű látvány volt. A végén mindenki beállt a saját képviselője helyére.

Magáról az állításról nem írhatok le többet, mert ez egy szabály. Hiszen senki nem szeretné a saját állítását visszahallani mástól! Csak azt írhatom le, amire engedélyem van.
Szeretnél állításon részt venni képviselőként megteheted, a csoportos állításokra lehet jelentkezni képviselőnek .

Amit viszont leírhatok az a visszajelzés, hogy eddig milyen változásokat élt meg

Az édesanyával:

  • Harmonikusabb lett a kapcsolat az anyukájával. Ami abban nyilvánul meg, hogy olyan dolgokat is meg tudnak beszélni egymással, amit eddig nem sikerült.
  • Meghallgatják és meghallják egymás szavait.
  • Több közös programot tudnak szervezni, több közös élményük van együtt.
  • Végre sikerül elmondani az érzéseit édesanyának, ami egész eddig egy gátba ütközött. A gát feloldott és így már könnyebben elmeséli, hogyan élte meg a múlt eseményeit. Természetesen nem mindig egyeznek a vélemények, de már nincs konfliktus köztük, csak beszélgetés.

A kislányával való kapcsolat akkorát nem változott, jobban elfogadják egymást, tovább tudnak beszélgetni, és jobban tiszteletben tudják tartani egymás határait.

A változások egy állítás után nem mindig rögtön jelentkeznek.
Van amikor nagyon gyorsan és látványosan változik körülöttünk minden.
Van amikor 1 év is kell, hogy egy állítás hatásai teljesen beépüljenek az életünkben, és mi megértsük mi is történt, akkor és ott.

Lélek lassan mozog, nem siet sehova!

Adél élményei és visszajelzései