Magnet Space Testelemző Készülék

2020.03.12

Szeretnéd megtudni, hogy minden rendben van az
egészségeddel, vagy van valami probléma, amire jó lenne odafigyelni? Törődj magaddal akkor is, amikor még a betegségtünetek nem jelentkeznek, vagy minden vizsgálat negatív eredménnyel járt és valahogy mégsem érzed jól magad!
 

A birorezonanciás sejtszintű állapotfelmérés a szervezet átvizsgálását

jelenti. A testelemzővel végzett vizsgálat eredményei alapján képet kapunk sejtjeink, szerveink "minőségi" hiányállapotáról, (nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok, stb.).

A vizsgálat:

 • gyors, fájdalommentes
 • részletes tájékoztatást nyújt szerveink működéséről
 • sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja

Hogyan működik a felmérés?
A kvantum medicina adja az elméletek hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsátott, gyenge mágneses mező tudományos elemzése. Így pl. lehet mérni és határozni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit. A felmérés alapján a kapott kvantumérték utal a betegségek természetére és komolyságára.

A felmérés során a következő területekről kapunk információt:

 • nyomelemek, ásványi anyagok
 • toxinok, mérgek, vércukor
 • reumás csontbetegségek elemzése
 • csontsűrűség, csontbetegség elemzése
 • tüdőfunkció, agyi idegek állapota, gyomor és bélrendszer, keringés és az agyi erek állapota
 • epehólyag, máj, hasnyálmirigy, vese működése
 • kiválasztó rendszer, immunrendszer, bőr, szem, fül anatómiai analízise
 • nehézfémek, aminosavak, fizikai állapot, testelemzés, stb.

Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A vizsgálat és értékelés időtartama kb. 30 perc.

De hogy pontosan mi is az a Magnetspace állapotfemérés?

A Magnetspace állapotfelmérés elméleti alapja a kvantumgyógyászat. A felmérés alapján a tesztalany egészségi és energetikai állapotáról kap képet. Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non-invaziv módon vizsgálja át, durva beavatkozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy tűszúrás, sebészeti beavatkozások nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG

A MAGNETSPACE megfelelő választás, mert teljes körű elemzést végez, gyors és teljesen fájdalommentes.

Hogyan lehetséges ez? Az állapotfelmérés elméleti alapja a kvantumgyógyászat.

Néhány gondolat a Quantum elvről:

- Az emberi test nagyszámú sejtek összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak, regenerálódnak és pusztulnak, illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás útján. Kb. 25 millió sejt osztódik percenként egy felnőtt szervezetben, míg a vérsejtekből kb. 100 millió termelődik újra egy perc alatt.

- A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsátanak ki.

- Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más -más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége avagy beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

A Quantum Medicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom, az abból álló apró és nagy biomolekulák, a sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését.

- Mivel az elektrontöltéssel bíró test, így amennyiben változik forgása és pályája, az atom által kibocsátott elektromágneses hullám is változni fog. Azonban ez a betegségek, a táplálkozás okozta fizikai eltérések okozta változás nagyon csekély, nano- és mikro gauss közötti érték.

- Eme gyenge elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját direkt vagy egy kézzel tapintott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép összeveti az utóbbival.

- A kapott kvantumérték utal a betegség természetére és komolyságára, illetve a tápláltsági szintre. Végül pedig ezt az értéket értelmezik az orvosok. Példa: az elfajult sejtek eltérnek a normális sejtektől, így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsátottaktól.

- A kvantumrezonanciás tumor teszt folyamán az elfajult sejtek standard hullámát küldik a tesztelt személybe. A szervezetben az elfajult sejtek, rezonálni fognak erre, ezt a jelet pedig az eszköz detektálja. Minél több a szervezetben a elfajult sejt, annál intenzívebb lesz a jel, a kvantumérték pedig a negatív tartományba tolódik.

- Ha azonban a szervezetben kevesebb az elfajult sejtek száma, akkor kevesebb rezonancia lép fel, a kvantumérték pedig pozitív irányba mozdul.

- Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni, a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort.

A kvantumrezonancia ezt az elvet használja a tesztelés során. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.
A felmérés alapján a tesztalany egészségi és energetikai állapotáról kap képet.

Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non-invaziv módon vizsgálja át, durva beavatkozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy tűszúrás, sebészeti beavatkozások nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG.

Szervezetünkben másodpercről másodpercre kémiai folyamatok milliárdjai zajlanak le és ezeknek a kémiai folyamatoknak a segítségével kommunikálnak a testünk sejtjei egymással (mintha mi milliónyi sms-t váltanánk az ismerőseinkkel...).

Ezeket a folyamatokat azonban meg is zavarhatják bizonyos tényezők: - kórokozók, vitaminhiány, ásványi anyag hiány, stb.

Az állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, káros hatások, stressz, stb. jellemzik a szervezetet, amitől az nem tud normálisan, megfelelően működni.

A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.

Az állapotfelmérés során, a test alábbi területeit nézzük át:
1. A szervezetben előforduló nyomelemek mennyiségi elemzése (Mg, Ca+, Fe, Se, Pb, Zn, vitaminok, stb.).
2. Az emberi szervezetben előforduló toxinok mennyisége.
3. Vércukorszint-elemzés.
4. Reumás csontbetegségek előfordulása.
5. Csontsűrűség-elemzés.
6. Csontbetegségek jellemzőinek elemzése.
7. Agyi idegek állapotának elemzése.
8. Tüdőfunkció elemzése.
9. Gyomor- és béltraktus működésének elemzése.
10. Keringés és az agyi erek állapotának elemzése.
11. Epehólyag működésének elemzése.
12. Máj működésének elemzése.
13. Hasnyálmirigy működése.
14. Vese működésének elemzése.
15. Prosztata jellemzőinek elemzése.
16. Férfi szexuális működés jellemzőinek elemzése.
17. Nőgyógyászati elemzés.
18. Endokrin rendszert.
19. Hormon rendszert.
20. Elhízás mutató
21. Bőr analízist.
22. Mell analízis.
23. Nehézfémeket.
24. Allergéneket.
25. Aminosavakat.
26. Szemeket
27. Fizikai állapotot, vízhiány, oxigénhiány, savegyensúly
28. Parazitákat
29. Fül