Mi az a bioinformáció? És mi az a biorezonancia?

2020.03.12

Szép, de megfoghatatlan szavak ezek, melyek gyakran használatosak manapság. De mégis ki tudja ezen szavak jelentését és hátterét? Lássuk hát, hiszen az Energy termékeknek ez az alapja! 

Bioinformációk

A Pentagram® regeneráció a bioinformációs terápia, valamint a holisztikus emberszemlélet alapjaira épül, vagyis az egész személyiségre összpontosít (lelki, érzelmi és fizikai szempontból egyaránt), és figyelembe veszi, hogy a test, a lélek és a szellem kölcsönösen hatnak egymásra. A gyógynövények és az ásványi anyagok egyedülálló összetétele képes utánozni, harmonizálni biokémiai reakciókat, valamint többszörösére felgyorsítani a méreganyagok kiválasztódását a szervezetből. Mi teszi ennyire különlegessé ezeket a készítményeket? A bioinformációk, minden egyes Energy termék elmaradhatatlan összetevői. Jelenlétük olyannyira fontos, hogy bebizonyosodott: más, hasonló jellegű termékekkel összehasonlítva az Energy készítményei jóval hatékonyabbak.
A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul az irányított regeneráció folyamata. Hogy ez teljesen végbemehessen, a bioinformációk bejuttatását rendszeres időközönként meg kell ismételni. A bioinformációk a rezonancia
elvén hatnak.

Biorezonancia


A biorezonancia nagyon összetett folyamat, ezért ezt a kérdéskört néhány mondatban nem lehet összefoglalni. A lényeg azonban egyszerűen megmagyarázható. Ha egy függőhíd közepén állnánk, és rendszertelenül, össze-vissza ugrálnánk, semmi különös nem történne. Ha viszont ugyanezeket az ugrásokat rendszeres időközönként megismételnénk, akkor ugrásaink szinkronizálódnának, és a híd lengeni kezdene. Ez csak egyetlen példa arra, hogy kis erővel is befolyásolható egy nagyobb test. Lényeges persze az is, hogy
milyen súlyosak vagyunk. Egy lepke bizonyára nehezen tudná megmozgatni a hidat. Az említett ugrások ritmusát a készítmények rendszeres adagolásához lehetne hasonlítani, testsúlyunkat, illetve az ütések erejét pedig ahhoz az adaghoz, amit szedünk. Ez a két tényező befolyásolja a regeneráció folyamatát a bioinformációkon alapuló készítmények használata során.
Ahogy létezik rezonancia, létezik biorezonancia is. Ezen alapul a Pentagram® regeneráció működése, illetve a homeopátia, a bioterápia, valamint olyan készülékek működése, amelyeket világszerte nagy sikerrel használnak a civilizációs betegségek gyógyításában.
Előbb-utóbb - bizonyos szabályoknak megfelelően - minden embernél sikerül elindítani a regenerációs folyamatot. Elegendő, hogy a felhasznált információ legalább részben hasonlítson ahhoz, amelyet normalizálni szeretnénk. Ha sorozatosan hatunk az élő anyagra, például valamelyik szervünkre, amely - egy bizonyos negatív információ hordozójaként - beteg állapotban van, akkor egy részben hasonló információval változást idézhetünk elő a negatív információ hullámhosszában. Egy idő után a betegséget hordozó szerv ugyanazt a frekvenciát veszi fel, amelyet a bioinformációs készítmények tartalmaznak, s amellyel a biorezonancia elve alapján hatást kívánunk elérni.
A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a megfelelő információ felhasználásával mérsékelhetjük vagy kiolthatjuk a test negatív információit, ami elég ahhoz, hogy a regenerációs folyamat beinduljon. Egy idő után rendeződnek a meridiánok energetikai viszonyai, végül pedig visszatér a korábban elveszett életerő és egészség. Bár minden ember más és más, mindegyikünknek azonos szervei és egyforma energiapályái vannak. Az Energy készítményeit egyfajta kulcssorozatnak tekinthetjük, amelyek beleillenek a megfelelő zárakba, és a biorezonancia elve alapján mozgósítják, harmonizálják a test fontos életfolyamatait. Az egészséghez való visszatérés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük az ember létfeltételeit a Földön.