Online Családállítás

CSALÁDFELÁLLÍTÁS

A családállítás a tudat alattiban működő események, reakciók, minták felhozatala a tudatos szintre. Megmutatja mi is működtet igazából, mi az alapja az egyes cselekedeteinek.

Mit is jelent ez?

A cselekedeteinket meghatározza, hogy honnan jöttünk, kik vannak mögöttünk, mit éltünk, tapasztaltunk meg. 

A családi rendszerünkben megélt események és azok megoldási mechanizmusa, mintává alakul bennünk. Szerezhetünk mintákat a múltból, a családi történésekből, mit éltek meg az őseink, illetve mit éltünk át mi magunk. 

A minták nagy része arra szolgál, hogy az életben könnyedén boldoguljunk. Gondolkodás nélkül tudjuk, hogy a járdán való lelépés előtt el kell nézni mind a két irányba, ez is egy túléléshez szükséges minta. Ennél persze vannak sokkal bonyolultabbak, amik abban a korban, amikor még érvényesek voltak segítették az életünket, most viszont akadályoznak. Magyarországon tudjuk először balra nézünk utána jobbra, amennyiben elköltözünk Angliában ez már nem lesz jó! 

Vannak olyan esetek amikor, meg kell tanulnunk elengedni a mintákat, a családállítás ebben is segít. Nem okoz minden, minta problémát, hiszen a legtöbb ahhoz kell, hogy egyszerűbb legyen az életünk. A saját tapasztalatunk által is hozunk létre újakat, amit már megoldókulcsként adunk tovább.

Amikor ezek a minták és események, akadályozzák az életünket, boldogságunkat, akkor kell változtatni, újakat tanulni, elengedni a régieket. Ha ezek nem mennek, és úgy érezzük, egy helyben tipródunk, nem haladunk az életünkben. 

Mik lehetnek ezek a területek:

  • "Család" : gyökerek hiánya, párkeresés, gyermekvállalás, párkapcsolatban lévő viszályok rendezése, gyermek problémái, stb.
  • "Pénz" : kifolyik a kezeim közül, nem áramlik be, mindig elromlik valami, stb. 
  • "Munka" :nincs munkám, vállalkozás indítása, a főnökömmel való kapcsolat, nem szeretem a munkám, a munkatársaimat, stb.
  • "Egészség" ez a témát az amit inkább érdemesebb csoportos családállítással rendezni. 
  • "Érzések" nem vagyok elég jó, megfelelési kényszer, félelmek, szorongások, maradjak vagy menjek, stb.

Ez egy része annak, ami családállítási téma lehet. Minden a saját érzéseivel és élethelyzetével foglalkozunk. 

Miért működik az online családállítás?

Ezt a kérdést fel lehet tenni a csoportos családállításnál is. Erre több válasz lehetőséget is tudok, gyere el egyszer egyik előadásomra és ott személyesen megvitatjuk. A lényeg az, hogy működik. 

Több pozitív tapasztalatom van már az online családfelállítás területen is. Ilyenkor bábuk segítségével történik az állítás, amik a képen is láthatók. Kiválasztjuk együtt a szereplőket és megmondod kinek hol a helye, és aztán a folyamat ugyan az mint az egyéniben vagy a csoportosban. 

Nem vagyok orvos, ezért pszichológiai vagy pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket nem fogadhatok. Bármilyen egészségügyi problémával, aminek BMO száma van, azzal előbb keresd meg orvosod.

Szolgáltatás Díja (kb. 90 perc): 20.000 Ft

Szolgáltatást végző munkatárs: Lángh Éva