Családállítás

CSALÁDFELÁLLÍTÁS

A családállítás a tudat alattiban működő események, reakciók, minták felhozatala a tudatos szintre. Megmutatja mi is működtet igazából, mi az alapja az egyes cselekedeteinek.


Milyen alapról is beszélhetünk?

Honnan jöttünk, kik vannak mögöttünk, mit éltünk, tapasztaltunk meg. Szerezhetünk mintákat a múltból, a családi történésekből, mit éltek meg az őseink, illetve mit éltünk át mi magunk.

A tökfőzeléket utálhatom azért, mert már az apai nagyapám sem ette meg. Ezt gyerekként láttam és már ott is van egy minta. Papa nem eszi meg, akkor ez biztosan rossz. Az édesanya nem érti, miért nem szereti a gyereke... 

Aztán elmegyünk egy "láthatatlan vacsorára" és tökfőzeléket is kóstoltatnak velünk. Kiderülhet, hogy jó! Minta már is felülírva. Természetesen tökfőzeléket utálhatjuk alanyi jogon  is.

A példából is látszik, nem okoz minden, minta problémát, hiszen a legtöbb ahhoz kell, hogy a világba jól boldoguljunk. A saját tapasztalatunk által is hozunk létre újakat, amit megtanítunk majd az utódoknak.

Amikor ezek a minták és események, akadályozzák az életben való boldogulásunkat, boldogságunkat, akkor kell változtatni, újakat tanulni, elengedni a régieket. Ha ezek nem mennek, és úgy érezzük, egy helyben tipródunk, nem haladunk az életünkben. Például egyedül élünk, de szeretnénk egy társat, vagy van párunk, de nem jön össze a baba, van munkahelyünk, de szívünk szerint mást csinálnák, de azt nem tudjuk valamiért meglépni, és még sorolhatnánk. 

Családállítással ránézhetünk ezen történésekre, eseményekre.

Jelenleg két ismert változata van egyéni és csoportos.
Mi a különbség? A forrás ugyan az, de nézzük:

  1. az idő
  2. az emberek száma, egyéniben ketten vagyunk, csoportosban mindig változó
  3. az egyikben néző vagy, a másikban neked kell kimondani, megélni az eseményeket
  4. az állítások száma, amin részt veszel. Egyéni állításban csak a sajátodon, csoportosban kipróbálhatod, milyen képviselőnek lenni.

A csoportos és az egyéni állítás is időpont egyeztetéssel kezdődik! Az egyéninél találunk ketten egy időpontot. A csoportos jelenleg kb. havonta 1x szerdán vagy csütörtökön délután, 16:00-17:00 kezdéssel van, maximum 2-3 állítással.

Amennyiben csoportos állítást szeretnél mindenképpen előzetes telefonos egyeztetés szükséges! Családállító: Lángh Éva +36308173683

A részvétel segítőként ingyenes, bejelentkezéshez kötött, ha értesülni szeretnél, az időpontokról vedd fel velünk a kapcsolatot. (messenger, facebook, telefon, vagy az alábbi linken)

Egyéni Családállításra telefonon vagy az alábbi linken jelentkezhetsz be:

Családállító: Lángh Éva +36308173683

Egyéni Családállítás online formában is kérhető.

Nem vagyok orvos, ezért pszichológiai vagy pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket nem fogadhatok. Bármilyen egészségügyi problémával, aminek BMO száma van, azzal előbb keresd meg orvosod.