Családállítás

CSALÁDFELÁLLÍTÁS

A családállítás a tudat alattiban működő események, reakciók, minták felhozatala a tudatos szintre. Megmutatja mi is működtet igazából, mi az alapja az egyes cselekedeteinek. 

A probléma feltérképezés után, egyből rá is térünk a megoldásra. Ahogy haladunk, úgy jelentkezni fog benned a könnyebbség, a fellélegzés, a terhek le rakása.


Csoportos Családállítás Időpontjai

2024. május 15. (szerda) 17:00- 21:00
2024. május 27. (hétfő) 17:00 - 21:00
2024. június 12. (szerda) 17:00 - 21:00
2024. július 3. (szerda) 17:00 - 21:00

Dátumonként 2 állítás foglalható, és egy egyképes állítás.
Érkezés képviselőknek 16:45-től 17:00-ig. Jelentkezés szükséges! A részvétel Állítóként 22.000 Ft, képviselőként 2.000 Ft, mindkét esetben bejelentkezéshez kötött. 

Milyen mintákról is beszélhetünk?

Szerezhetünk mintákat a szüleinktől, a nagyszüleinktől, a múltból, a családi történésekből, mi történt az őseinkkel, illetve mit éltünk át mi magunk.

A tökfőzeléket utálhatom azért, mert már az apai nagyapám sem ette meg. Ezt gyerekként láttam és már ott is van egy minta. Papa nem eszi meg, akkor ez biztosan rossz. Az édesanya nem érti, miért nem szereti a gyereke... 

Aztán elmegyünk egy "láthatatlan vacsorára" és tökfőzeléket is kóstoltatnak velünk. Kiderülhet, hogy jó! Minta már is felülírva. Természetesen tökfőzeléket utálhatjuk alanyi jogon is. Néha ilyen egyszerű a megoldás!

A példából is látszik, nem okoz minden, minta problémát, hiszen a legtöbb ahhoz kell, hogy a világba jól boldoguljunk. A saját tapasztalatunk által is hozunk létre újakat, amit megtanítunk majd az utódoknak.

Amikor ezek a minták és események, akadályozzák az életben való boldogulásunkat, boldogságunkat, akkor kell változtatni, újakat tanulni, elengedni a régieket. Ha ezek nem mennek, és úgy érezzük, egy helyben tipródunk, nem haladunk az életünkben. Például egyedül élünk, de szeretnénk egy társat, vagy van párunk, de nem jön össze a baba, van munkahelyünk, de szívünk szerint mást csinálnák, de azt nem tudjuk valamiért meglépni, és még sorolhatnánk.

Még egy fontos szempont van a "miért"-ek és "miért nem"- ek helyett, az irány a "mit szeretnék". A kérdés, amit felszoktam tenni a hozzám érkezőknek: Honnan fogod tudni, hogy az állítás sikeres volt?

Mikor hozzám jössz a siker és megoldásorientáltság a cél.

Családállítás csoportos, egyéni (személyes vagy online) formában lehetséges:

Mi a különbség? A forrás ugyan az, de nézzük:

  1. az idő
  2. az emberek száma, egyéniben ketten vagyunk, csoportosban mindig változó
  3. az egyikben néző vagy, a másikban neked kell kimondani, megélni az eseményeket
  4. az állítások száma, amin részt veszel. Egyéni állításban csak a sajátodon, csoportosban kipróbálhatod, milyen képviselőnek lenni.

Az egyéni állítás időpontot foglalj a naptárban vagy egyeztess velem. Találunk ketten egy időpontot.
A csoportos családállítás időpontjait feljebb megtalálod.

Amennyiben csoportos állítást szeretnél vagy képviselőnek jönnél, mindenképpen előzetes jelentkezés szükséges! 

Családállító: Lángh Éva +36308173683

A részvétel Állítóként 22.000 Ft, segítőként 2.000 Ft, mindkét esetben bejelentkezéshez kötött.

Egyéni Személyes vagy Online Családállításra telefonon vagy az alábbi linken jelentkezhetsz be:

Családállító: Lángh Éva +36308173683

Nem vagyok orvos, ezért pszichológiai vagy pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket nem fogadhatok. Bármilyen egészségügyi problémával, aminek BMO száma van, azzal előbb keresd meg orvosod.