Foglalási Szabályzat

Foglalási Szabályzat!

Tisztelt Vendégünk!

Foglalásod csak abban az esetben érvényes, ha azt visszaigazoltuk valamilyen formában (pl. e-mail, telefon). Foglalásodról a lefoglalt időpontod előtt 48 órával emlékeztető e-mailt küldünk.

Amennyiben mégsem felel meg és szeretnéd lemondani a lefoglalt időpontot, megteheted az időpontfoglaló rendszeren, telefonon vagy e-mailen keresztül.

Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a szalonban, kérjük időben jelezd felénk! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges.

24 órán belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén, megbeszélt időpontra megjelenés elmulasztása, vagy a fenntartott időpontban kezelésre alkalmatlan állapotban való megjelenés esetén rendelkezésre állási díjat számítunk fel, melyet köteles vagy megtéríteni! A rendelkezésre állási díj mértéke megegyezik az adott szolgáltatás összegével.

2021. január 1-től kötelező jelleggel online számlát kell kiállítanunk minden hozzánk fordulónak. A számla kiállításához szükséges a neved, a címed, illetve cég esetén az adószám megadása is. Az adatszolgáltatás megtagadható. Ebben az esetben viszont szolgáltatásaink NEM vehetők igénybe!

Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább! Ezzel kapcsolatosan részletes tájékoztató az Adatvédelmi Nyilatkozatban olvasható.

Fentieket az időpont lefoglalásoddal automatikusan elfogadod! Kérlek ezt a bejelentkezés során vedd figyelembe!.