Online Fascia Tréning Óráink

FIGYELEM! Az Online Fascia Tréning jelenleg szünetel! Bővebb információ: Funkcionális Fascia Tréning

A fascia tréning során funkcionális, teljes testet átmozgató gyakorlatokat végzünk elsősorban a mély izomzatra fókuszálva. A mély izmok tudatosítása és fejlesztése fontos, hiszen a stabil központból indul ki minden mozgás.

Az edzés során nem különálló izmokat erősítünk, hanem izomláncokban, pólyaláncokban gondolkodunk, és ezek mentén végzünk különböző gyakorlatokat.
A tréning egyik fő célja a helytelenül rögzült mozgásminták kijavítása, a meglévő hibák tudatosítása, illetve a hibás működés kialakulásának megelőzése, a krónikus vagy akut fájdalmak enyhítése.

A fascia tulajdonképpen testünk legkiterjedtebb szövete, hiszen körbeveszi az izmokat és a belső szerveket, egyfajta belső összetartó erőt biztosít. Beburkolja a szöveteket, olyan mint egy rugalmas, de stabil három dimenziós pókháló. A tréningeken ezen pókhálót eddzük, rugalmasítjuk.

Várunk szeretettel!

Élő online bejelentkezés: HÉTFŐ 17:00 órakor és PÉNTEK 8:30 órakor egy 45 perces élő Tréninggel a Facebookon a Fascia Tréning, GyógyulásGyőr csoportban. 

Aki szeretne részt venni az edzéseken, az olvassa el az alábbi Menetrendet és csatlakozzon a csoporthoz.

Az edzések nem ingyenesek, de becsületkasszások két határérték között, 1.500-13.500 Ft, ki mennyit szeretne edzeni, és mennyit engedhet meg magának havonta. (Normál esetben egy alkalom kerül nálunk 1.500 forintba, a 10 alkalmas bérletünk pedig 13.500 forint.) Havi befizetést kérünk, ami azt jelenti, hogy e két érték közötti összeget egy hónapra fizeted be. Befizetési határidő minden hónap 7-e.

Ez idő alatt kb. 8x jelentkezünk be élőben, és a videók fenn is maradnak a csoportban. Tehát többször is végigcsinálhatod az edzéseket.

Bejelentkezni az ITT tudsz.

Hogy miért nem ingyenes? Mert:

• Számtalan ingyenes edzéstartalmat találtok az interneten és vannak, akik tartanak ingyenes órákat. Ez dícsérendő és szuper dolog, bátran lehet élni velük és használni őket. Viszont mi nem szeretnénk gyarapítani ezt a tábort.
• A Fascia Tréning nem egy sima edzésforma. Nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat pontosan hajtsuk végre, és ehhez megpróbálunk minden segítséget megadni online is.
• Ez a munkánk, a tudásunkat adjuk át, amit mi sem ingyen kaptunk.
• Időt, energiát és pénzt fektetünk az edzések összeállításába és levezetésébe.

Köszönjük megértéseteket, bizalmatokat, és várunk benneteket szeretettel Tréningeinken.

Szolgáltatás Díja (kb. 60 perc): 15.000 Ft

Szolgáltatást végző munkatárs: Molnár Gabriella